betaniacluj.ro

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ce seamana omul aceea va secera

invitatie 8 martie 2015

 

Ne pasa ce semanam zilnic prin cuvintele si faptele noastre? Esti invitata sa petrecem un timp special, la o seara de suflet pentru noi, femeile. Invitat special: Lidia Schiopu. 

Luni 9 martie 2015, ora 18 la Biserica Baptista "Betania", str. Ciocarliei nr 12.

 

 

 

 

Arta Casniciei 2014

Biserica Baptista "Betania" Cluj-Napoca organizeaza Conferinta "Arta Casniciei" in zilele de 11 si 18 octombrie, intre orele 11:30 - 17:00.

arta casniciei


Vor fi sase sesiuni interesante video-interactive ce imbina invatatura expertilor cu marturii personale, umor de calitate si ilustratii practice din viata de casnicie.

Primele trei sesiuni vor fi in 11 octombrie iar celelalte trei le veti vedea in data de 18 octombrie.

Sesiunile video prezentate sunt interconectate cu informatiile cuprinse in manualul conferintei. Acesta poate fi achizitionat la inceputul conferintei la pretul minim de 15 RON.

 

Femeia care isi zideste caminul

Lansam o invitatie la intalnirea pentru femei cu tema "Femeia care isi zideste caminul", ce va avea loc pe 3 martie 2014, incepand cu ora 18 la Biserica Baptista nr.4 Betania din Cluj-Napoca. Sunteti binevenite!


 

Craciun 2013

Acest Craciun, invatatorii de copii au organizat o colaborare cu fratiorii din Dambul Rotund. Au colindat intr-un cor reunit la biserica din Dambul Rotund dimineata si la biserica Betania in seara de duminica 22 decembrie. 

In acelasi timp, corul de tineri al bisericii baptiste Betania din Cluj-Napoca a avut onoarea sa duca mesajul intruparii Fiului in afara, pentru oricine doreste sa-l primeasca. In data de 12 decembrie la biserica din Sanicoara, in 15 la Ocna Mures si Turda, in 16 Apahida iar in 18 au fost primiti la biserica Evlavia din Cluj. Filmarea a doua este din data de 24 decembrie, acasa la Betania.

 

 

Evanghelizare la Betania. Azi, pastorul Florin Ianovici.

Ungerea Duhului Sfant vine prin zdrobire. Cuvantul lui Dumnezeu se ciocneste cu tendintele si dorinta firii noastre pamantesti si din aceasta inclestare, prin smerire se naste un untdelemn sfant. 

Pastorul Florin Ianovici ne vorbeste despre semnele sanatatii unui crestin.

 
Google+